Beschrijving

Aan de rand van Vollenhove gelegen verrassend ruime en nette tussenwoning. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, 4 slaapkamers, badkamer en een zolderruimte. De achtertuin is gelegen op het zuiden en voorzien van een berging en een achterom. De woning  staat op een perceel van 133m², heeft een inhoud van ca.450m³ en een woonoppervlakte van ca.133m².

Indeling

Entree/hal met meterkast, toilet en trapopgang. De woonkamer beschikt over veel lichtinval, een trapkast en een schuifpui naar de achtertuin. De keuken is voorzien van een modern keukenblok met diverse inbouwapparatuur, o.a. een keramische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, cooker, vaatwasser en een koelkast. Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken met o.a. een tuindeur.

Eerste verdieping

Overloop met trapopgang, 3 slaapkamers en de badkamer is voorzien van een douchehoek, toilet en een wastafel in meubel.

Tweede verdieping

Overloop met berging en een slaapkamer voorzien van een dakkapel.

Tuin

De achtertuin is gelegen op het zuiden en beschikt over een terrassen, berging en een achterom.

Bijzonderheden

Bijzonderheden / resumé:
- een verrassend ruime en nette tussenwoning;
- de woning is voorzien van een ruime woonkamer met schuifpui;
- de woning is voorzien van een moderne keuken met diverse inbouwapparatuur;
- de woning is voorzien van 4 slaapkamers en een badkamer; 
- de woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas;
- de woning is voorzien van een achtertuin met berging en achterom;
- de woning is rustig gelegen op korte afstand van de voorzieningen.


Vollenhove

Vollenhove is ca.60 autominuten gelegen van de randstad, ca.25 autominuten van Zwolle en ca.20 autominuten van Emmeloord. 

Ooit resideerde de stadhouder van Overijssel er, maar nu is Vollenhove een stad waar de watersporter vertoeft en een internationaal beroemde scheepswerf voor jachten is gevestigd.

Medio de 17e eeuw telde Vollenhove 17 havenzaten en werd het wel de stad der paleizen genoemd. Maar na de Franse revolutie trok de Overijsselse adel weg en raakten gebouwen in verval. Een deel van deze havenzaten is behouden gebleven. Vollenhove is dan ook een karakteristiek Zuiderzeestadje met historische gebouwen waaronder het sinds 2000 opgeheven gemeentehuis Old Ruitenborgh en het voormalige stadhuis uit 1621, nu een hotel. In het prachtige park bevindt zich nog een oude ruïne uit de tijd van George Schenk, waar jaarlijks openluchtvoorstellingen worden gegeven. In de havenzate Marxveld is de Oudheidkamer ondergebracht. Daar zijn veel oude streekgebonden voorwerpen te zien. Bij de Mariakerk of Kleine Kerk uit 1434 ligt een uniek ommuurd tuincomplex. Daar wordt vele eeuwen tuinarchitectuur getoond. Aan de haven staat de St. Nicolaaskerk of Grote Kerk, een laat Gotische kerk uit de 15e eeuw met een orgel uit 1686 en vele grafzerken van adellijke families. Het beroemde verhaal van de "3 Durgerdammer vissers op een ijsschots" is vastgelegd in een beeld en heeft een uniek plaatsje gekregen met uitzicht op de jachthaven.

Kenmerken