Beschrijving

Een verrassend  ruime geschakelde hoekwoning met garage, gelegen in de buurt van diverse voorzieningen. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, 6 slaapkamers en een badkamer. De woning staat op een perceel van 290m², heeft een woonoppervlakte van ca.152m² en een inhoud van ca.593m³.

Indeling

Entree / hal met meterkast en toilet. De ruime woonkamer beschikt over veel lichtinval, een schuifpui naar de achtertuin, trapopgang en aan de voorzijde de keukenopstelling voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, combimagnetron en een close-in-boiler. Via de woonkamer bereikt u een slaapkamer, nu in gebruik als televisiekamer, met een toegang naar de garage en naar de tuin.

Eerste verdieping

Overloop met trapopgang, 4 slaapkamers en de badkamer voorzien van een toilet, 2 wastafels en een whirlpool bad met douche.

Tweede verdieping

Een ruime slaapkamer met extra berging.

Tuin

De achtertuin, gelegen op het noorden, is voorzien van een terras en veel groen en een achterom. De voortuin beschikt over een beschut terras en parkeergelegenheid voor de garage.

Bijzonderheden

Bijzonderheden / resumé:
- de woning beschikt over een ruime woonkamer met veel lichtinval;
- de woning beschikt over een slaapkamer op de begane grond;
- de woning beschikt totaal over 6 slaapkamers en een badkamer;
- de woning beschikt over een voor- en achtertuin met diverse terrassen en veel groen;
- de eigenaar heeft een strook tuingrond van de gemeente in bruikleen;
- de woning is gelegen nabij diverse voorzieningen en 5 autominuten van de snelweg (A32).

Steenwijk

Steenwijk is méér dan een gebied van water, wei, bos en hei. De binnenstad van Steenwijk heeft een uitgesproken historisch karakter en wordt omgeven door stadswallen en grachten. De Olde Veste, zoals Steenwijk ook wel wordt genoemd, roept herinneringen op aan een ver verleden, waarin het zich ontwikkelde tot een markt- en handelscentrum van formaat. 

Steenwijk kan bogen op een rijke historie. Opvallend in het stadsbeeld is de 86 meter hoge, uit 1467 daterende toren van de Sint Clemenskerk. Deze laatgotische hallenkerk is grondig gerestaureerd, Steenwijk beschikt over een speciale monumentenroute van de ANWB. 

Steenwijk is centraal gelegen tussen het watergebied van Noordwest-Overijssel, de bos- en natuurgebieden van Zuidwest-Drenthe en Zuidoost-Friesland. Een drietal nationale parken bevindt zich op fietsafstand. Binnen deze fraaie omgeving ligt 'als een spin in het web' de historische vestingstad Steenwijk. De gemeente ligt in een gebied, waar de gemoedelijkheid van de bewoners in deze jachtige tijd een opvallend verschijnsel is. Noordwest-Overijssel werd veel later ontdekt als recreatiegebied dan bijvoorbeeld Twente en de Veluwe. Zowel voor de rustzoeker als voor degenen die sfeer en vertier zoeken, biedt Noordwest-Overijssel veel mogelijkheden.

Kenmerken