Beschrijving

Een vrijstaande recreatievilla met 2 badkamers gelegen in villapark “De Weerribben, geschikt voor eigen gebruik of voor verhuur. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, berging, 4 slaapkamers en 2 badkamers. De woning is gelegen op een perceel van 524m², heeft een inhoud van ca.328m³ en een woonoppervlak van ca.89m².

Indeling

Entree/hal met trapopgang en een bijkeuken/berging voorzien van een deur naar de tuin. De lichte woonkamer beschikt over openslaande tuindeuren en een keukenblok met diverse inbouwapparatuur, o.a. een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en een koelkast. Via de hal bereikt u ook de slaapkamer en een badkamer voorzien van een douchehoek, toilet en een wastafel met meubel. Aan de buitenzijde van de villa is de meterkast bereikbaar.

Eerste verdieping

Overloop met bergruimte, 3 slaapkamers en de tweede badkamer voorzien van een douchehoek, toilet en een wastafel in meubel.

Tuin

De tuin is gelegen rondom de woning en beschikt over veel groen, een terras en veel privacy. Aan de voorzijde is er parkeergelegenheid voor 2 auto's.

Bijzonderheden

Bijzonderheden / resumé:
- de recreatievilla beschikt over een woonkamer met openslaande tuindeuren en keuken;
- de recreatievilla beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond;
- de recreatievilla beschikt totaal over 2 badkamers en 4 slaapkamers;
- de recreatievilla beschikt over een groene tuin rondom met terras en parkeergelegenheid; 
- op het recreatiepark zijn een zwembad, tennisbaan en een restaurant aanwezig;
- wilt u verhuren? Het park beschikt over uitstekende verhuurmogelijkheden.


Paasloo

Paasloo ligt in de Kop van Overijssel, een rijk natuurgebied met onder meer het "Kraggenlandschap" waarin een groot aantal meren en plassen ligt. Er zijn ontzettend veel wandel- fiets- en vaarmogelijkheden en er zijn tal van bewegwijzerde routes. Rond Paasloo vindt men houtwallenlandschappen, ten noorden van Steenwijk liggen bossen en landgoederen, grenzend aan heidevelden.  

Direct aan het recreatiepark grenst het natuurgebied “Weerribben-Wieden", waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is één van de mooiste plekjes van Nederland. Men kan fietsen en wandelen langs de rietkragen, uitgestrekte weilanden en over historische polderdijkjes.

Kenmerken