Beschrijving

Op een prachtige locatie aan de rand van villapark “Weerribben” gelegen gemoderniseerde rietgedekte recreatievilla. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, bijkeuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers. De woning is gelegen op een perceel van 682m², heeft een inhoud van ca.316m³ en een woonoppervlak van ca.89m².

Indeling

Entree/hal met trapopgang, slaapkamer en een bijkeuken / berging voorzien van een tuindeur en een aansluiting voor een wasmachine. De ruime woonkamer beschikt over veel lichtinval, openslaande tuindeuren, moderne gashaard en een U-vormig keukenblok met diverse inbouwapparatuur, o.a. een gaskookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast. De badkamer, bereikbaar via de hal, is voorzien van een douchehoek, wastafel en een toilet. Aan de buitenzijde van de villa bevindt zich de meterkast.

Eerste verdieping

Overloop met bergruimte, 3 slaapkamers en een badkamer voorzien een wastafel, toilet en een douchehoek.

Tuin

De tuin, gelegen rondom de woning, beschikt over veel groen, terrassen, uitzicht over de weilanden en aan de voorzijde parkeergelegenheid voor 2 auto’s.

Bijzonderheden

Bijzonderheden / resumé:
- de recreatievilla is binnen geheel gerenoveerd;
- de recreatievilla beschikt over kunststof kozijnen met isolerende beglazing;
- de recreatievilla beschikt over een woonkamer met moderne gashaard en openslaande tuindeuren;
- de recreatievilla beschikt over een U-vormig keukenblok met diverse apparatuur;
- de recreatievilla beschikt over een slaap- en een badkamer op de begane grond;
- de recreatievilla beschikt totaal over 4 slaapkamers en 2 badkamers;
- de recreatievilla beschikt over een groene tuin rondom met terrassen en parkeergelegenheid; 
- op het recreatiepark zijn een zwembad, een tennisbaan en een restaurant aanwezig;
- wilt u verhuren? Het park beschikt over uitstekende verhuurmogelijkheden.


Paasloo

Paasloo ligt in de Kop van Overijssel, een rijk natuurgebied met onder meer het "Kraggenlandschap" waarin een groot aantal meren en plassen ligt. Er zijn ontzettend veel wandel- fiets- en vaarmogelijkheden en er zijn tal van bewegwijzerde routes. Rond Paasloo vindt men houtwallenlandschappen, ten noorden van Steenwijk liggen bossen en landgoederen, grenzend aan heidevelden.  

Direct aan het recreatiepark grenst het natuurgebied “Weerribben-Wieden", waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is één van de mooiste plekjes van Nederland. Men kan fietsen en wandelen langs de rietkragen, uitgestrekte weilanden en over historische polderdijkjes.

Kenmerken