Beschrijving

Aan de rand van natuurgebied “Weerribben-Wieden” gelegen 2-onder-1-kapwoning met eigen ligplaats voor een kleine boot in de bewonershaven. De woning beschikt o.a. over een woonkamer, keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, badkamer, zolder en een garage. De verzorgde tuin is voorzien van diverse terrassen, een achterom en parkeergelegenheid. De woning staat op een perceel van 422m², heeft een woonoppervlakte van ca.108m² en een inhoud van ca.509m².

Indeling

Overdekte entree/hal met meterkast, toilet en trapopgang. De woonkamer is voorzien van veel lichtinval, een schuifpui naar het terras, een houtkachel en een de keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur o.a. een gaskookplaat, oven, afzuigkap en een koelkast. De bijkeuken beschikt over een deur naar de tuin en de garage.

Eerste verdieping

Overloop met trapopgang, 3 slaapkamers en de badkamer voorzien van een ligbad, douchehoek, wastafel en een toilet.

Tweede verdieping

De zolder beschikt over de mogelijkheid voor een extra slaapkamer.

Tuin

De verzorgde tuin, gelegen op het noordoosten, is voorzien van diverse terrassen, veel groen, een houtopslag en een achterom . Voor de garage is een oprit met parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s.

Bijzonderheden

Bijzonderheden / Resumé:
- de woning beschikt over een ligplaats voor een kleine boot in de bewonershaven;
- de woning beschikt over een ruime woonkamer met veel lichtinval en een houtkachel;
- de woning beschikt over 3 slaapkamers en een zolder;
- de woning beschikt over een verzorgde tuin met diverse terrassen;
- de woning beschikt over een garage en een houten berging;
- de woning is gelegen aan de rand van het natuurgebied “Weerribben-Wieden” met veel wandel-, fiets- en vaarmogelijkheden.


Ossenzijl

Het dorpje Ossenzijl valt onder de gemeente Steenwijkerland en is gelegen in de Kop van Overijssel tussen de natuurgebieden de Weerribben-Wieden en de Rottige Meente. De naam van het dorp is ontleend aan de familie Osse die een sluis (=zijl) beheerde. De sluis wordt niet meer gebruikt, maar nog steeds is de Kalenbergergracht een belangrijke doorgaande scheepvaartroute, maar dan nu voor de pleziervaart van en naar de Overijsselse en Friese meren.

Vanuit Ossenzijl kunt u heerlijk fietsen, wandelen en varen door de natuurgebieden, één van de mooiste plekjes van Nederland.

Ossenzijl is via de weg (A32/A6) goed bereikbaar. Het ligt ongeveer 60 autominuten van de randstad, 15 autominuten van Steenwijk en Wolvega en enkele autominuten van Oldemarkt. Oldemarkt heeft een centrumfunctie voor de omgeving. Hier vindt u diverse winkels en tevens tal van voorzieningen op het gebied van cultuur en sport.

Kenmerken