Beschrijving

In een rustige straat gelegen nette, goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning met garage. De woning beschikt over een woonkamer, woonkeuken, kelder, 3 slaapkamers en een badkamer. De verzorgde achtertuin is gelegen op het noordwesten en voorzien van een terras en een berging. De woning staat op een perceel van 383m², heeft een inhoud van ca.403m³ en een woonoppervlakte van ca.92m².

Indeling

Entree/hal met trapopgang. De woonkamer beschikt over een gashaard, kasten en een doorgang naar de woonkeuken. De woonkeuken is voorzien van een keukenblok met diverse inbouwapparatuur, o.a. een kookplaat, oven, vaatwasser, afzuigkap en een koelkast. Via de woonkeuken bereikt u ook de tuin, de kelder en een tussenhal met het toilet.

Eerste verdieping

Overloop met 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van een douche.

Tweede verdieping

Vliering bereikbaar middels een losse trap.

Tuin

De achtertuin is gelegen op het noordwesten en voorzien van een terras, een berging en een vrijstaande garage.

Bijzonderheden

Bijzonderheden / resumé:
- Het betreft een goed onderhouden woning met mogelijkheden;
- De woning beschikt over een woonkamer en een woonkeuken; 
- De woning beschikt over 3 slaapkamers; 
- De woning beschikt over gaskachels en isolerende beglazing;
- De woning beschikt over een tuin met berging en garage;
- De woning ligt op loopafstand van winkels, scholen en andere voorzieningen.


Oldemarkt

Oldemarkt telt ca.2.600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter met een bebouwing die hoofdzakelijk bestaat uit woningen in twee bouwlagen en een dwarskap. De horizon wordt daarom voornamelijk bepaald door de twee kerken. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten.

Ondanks het eerdergenoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Oldemarkt fungeert binnen de gemeente Steenwijkerland als centrumdorp. Bovendien kent het dorp een bloeiend verenigingsleven.

Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving het ongeveer 3.000 ha grote natuurgebied "Weerribben - Wieden", waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is één van de mooiste plekjes van Nederland.

Oldemarkt is centraal gelegen op ca.10 minuten verwijderd van de A32 richting Leeuwarden/Zwolle/Meppel en slechts ca. 15 minuten van Steenwijk, Wolvega, Emmeloord en de A6 richting de Randstad.

Kenmerken