Beschrijving

Vanuit uw tuin varen richting de Weerribben-Wieden, Overijsselse of de Friese meren! In woon- en waterwijk "Het Mallegat" gelegen vrijstaande woning met eigen aanlegsteiger. De woning beschikt over een ruime woonkamer, keuken, bijkeuken 4 slaapkamers, badkamer, dakterras en een inpandige berging. De tuin is voorzien van diverse terrassen, veel groen en parkeergelegenheid aan de straatzijde. De woning is gelegen op een kavel van 391m², heeft een inhoud van ca.595m³ en een woonoppervlakte van ca.146m².

Indeling

Entree/hal met vide, trapopgang, meterkast, toilet en een trapkast. De L-vormige woonkamer beschikt over veel lichtinval, een elektrische haard, openslaande tuindeuren en de keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur o.a. koelkast, vaatwasmachine, combimagnetron, gaskookplaat en een afzuigkap. Via de hal bereikt u de ook de bijkeuken en de inpandige berging, voormalige garage, voorzien van een buitendeur.

Eerste verdieping

Overloop, toilet en 4 slaapkamers, waarvan er 2 zijn voorzien van een deur naar het dakterras. De badkamer beschikt over een wastafel in meubel, bad, en een douchehoek.

Tweede verdieping

Vliering, bereikbaar middels een vlizotrap.

Tuin

De tuin aan de achterzijde is gelegen op het zuidoosten en voorzien van diverse terrassen, groen, een aanlegsteiger en een berging met een deur aan de tuin- en straatzijde. Aan de straatzijde is parkeergelegenheid aanwezig.

Bijzonderheden

Bijzonderheden / resumé: 
- de woning beschikt over een ruime woonkamer met veel lichtinval en uitzicht over water; 
- de woning beschikt over een moderne keuken met diverse inbouwapparatuur;
- de woning beschikt over 4 slaapkamers;
- de woning beschikt over een dakterras gelegen op het zuiden;
- de woning beschikt over een inpandige berging, de voormalige garage;
- de woning beschikt over een tuin met diverse terrassen en een aanlegsteiger.

Woon- en waterwijk “Het Mallegat” is een ruime, waterrijke en groene woonwijk aan de noordzijde van de dorpskern van Oldemarkt. Het park grenst direct aan de jachthaven en het ijsbaanterrein. Uitgangspunt is dat alle woningen niet alleen via de weg maar ook via het water te bereiken zijn. Alle woningen hebben derhalve een tuin direct grenzend aan het water en een eigen aanlegsteiger voor een boot. De wijk is voorzien van veel water, maar er is ook veel openbaar groen; de zone tussen de openbare weg en de privé-tuinen wordt ingevuld met graskeien, bomen, gazon en beukenhagen.

Oldemarkt

Oldemarkt is centraal gelegen op ca.10 minuten verwijderd van de A32 richting Leeuwarden/Zwolle/Meppel en slechts ca. 15 minuten van Steenwijk, Wolvega, Emmeloord en de A6 richting de Randstad.

Oldemarkt telt ca.2.600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter met een bebouwing die hoofdzakelijk bestaat uit woningen in twee bouwlagen en een dwarskap. De horizon wordt daarom voornamelijk bepaald door de twee kerken. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten.

Ondanks het eerdergenoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Oldemarkt fungeert binnen de gemeente Steenwijkerland als centrumdorp. Bovendien kent het dorp een bloeiend verenigingsleven.

Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving het grote natuurgebied "Weerribben - Wieden", waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is één van de mooiste plekjes van Nederland, ideaal om te fietsen, wandelen of varen.

Oldemarkt is centraal gelegen op ca.10 minuten verwijderd van de A32 richting Leeuwarden/Zwolle/Meppel en slechts ca. 15 minuten van Steenwijk, Wolvega, Emmeloord en de A6 richting de Randstad.

Kenmerken