Beschrijving

Op een prachtige locatie gelegen ruime vrijstaande woning met garage en zonnepanelen. De woning beschikt o.a. over een woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, 5 slaapkamers, badkamer en een garage. De tuin, gelegen rondom de woning, is voorzien van diverse terrassen en een oprit. De woning staat op een perceel van 745m², heeft een woonoppervlak van ca.168m² en een inhoud van ca.720m³.

Indeling

Overdekte entree/hal voorzien van een meterkast, trapopgang en een ruime toilet met zwevend toilet, fonteintje en een urinoir. De ruime woonkamer beschikt over een veel lichtinval, glas in lood ramen en een houtkachel. Via schuifdeuren met glas in lood komt u in de royale woonkeuken voorzien van openslaande tuindeuren en een lichte keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur o.a. gaskookplaat, afzuigkap in schouw, vaatwasmachine en een oven. Via de keuken bereikt u de bijkeuken met een keukenblok, tuindeur en een toegang naar de garage voorzien van een tuindeur en een sectionaldeur. Bijna de gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping

Overloop met een wasstortkoker en 5 slaapkamers, waarvan de grootste is voorzien van een inloopkast. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel in meubel, toilet, ligbad en een douchehoek.

Tweede verdieping

Een vliering bereikbaar via een vlizotrap.

Tuin

De ruime tuin rondom de woning, is voorzien diverse terrassen, veel groen en een kippenhok. In de voortuin is een ruime oprit met parkeergelegenheid.

Bijzonderheden

Bijzonderheden / resumé:
- Het betreft een ruime vrijstaande woning met garage; 
- De woning beschikt over een woonkamer en een woonkeuken; 
- De woning beschikt op de begane grond grotendeels over vloerverwarming; 
- De woning beschikt over 5 slaapkamers;
- De woning beschikt over een badkamer met douchehoek, ligbad, toilet en een dubbele wastafel in meubel;
- De woning beschikt over een tuin met diverse terrassen, veel groen en parkeergelegenheid;
- De woning beschikt over 12 zonnepanelen en is geheel geïsoleerd.

Oldemarkt

Oldemarkt telt ca.2.600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter met een bebouwing die hoofdzakelijk bestaat uit woningen in twee bouwlagen en een dwarskap. De horizon wordt derhalve voornamelijk bepaald door de twee kerken. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten.

Ondanks het eerder genoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik. In het centrum vindt u winkels en horecavoorzieningen. Oldemarkt fungeert binnen de gemeente Steenwijkerland als centrumdorp. Bovendien kent het dorp een bloeiend verenigingsleven.

Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving diverse bossen en het grote natuurgebied "Weerribben-Wieden", waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is één van de mooiste plekjes van Nederland.

Oldemarkt is centraal gelegen op ca.10 minuten verwijderd van de A32 richting Leeuwarden/Zwolle/Meppel en slechts ca.15 minuten van Steenwijk, Wolvega, Emmeloord en de A6 richting de randstad.

Kenmerken