Beschrijving

Nabij het centrum gelegen nette woning met slaapkamer op de begane grond. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers en een badkamer. De onderhoudsvriendelijke achtertuin, gelegen op het noorden, is voorzien van een overdekt terras, een achterom, berging en een carport. De woning staat op een perceel van 171m² en heeft een woonoppervlakte van ca.83m².

Indeling

Entree/hal met meterkast, trapopgang en moderne badkamer voorzien van douchehoek en wastafel in meubel. De woonkamer beschikt over veel lichtinval en de keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vrieskast en vaatwasser. De bijkeuken is voorzien van een toilet en een toegang naar de tuin. Via de bijkeuken bereikt u ook de slaapkamer voorzien van kasten en een modern ligbad.

Eerste verdieping

Overloop, berging en 2 slaapkamers met een dakkapel.

Tweede verdieping

Vliering.

Tuin

De onderhoudsvriendelijke tuin, gelegen op het noorden, beschikt over een overdekt terras, grasveld en berging met carport en vliering.

Bijzonderheden

Bijzonderheden / resumé
- de woning beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond;
- de woning beschikt over een lichte woonkamer met keuken;
- de woning beschikt totaal over 3 slaapkamers;
- de woning beschikt over isolerende beglazing;
- de woning beschikt over een tuin met een overdekt terras, achterom, berging met carport en vliering;
- de woning is gelegen op loopafstand van diverse voorzieningen.


Oldemarkt

Oldemarkt telt ca.2.600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter met een bebouwing die hoofdzakelijk bestaat uit woningen in twee bouwlagen en een dwarskap. De horizon wordt daarom voornamelijk bepaald door de twee kerken. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten.

Ondanks het eerdergenoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Oldemarkt fungeert binnen de gemeente Steenwijkerland als centrumdorp. Bovendien kent het dorp een bloeiend verenigingsleven.

Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving het ongeveer 3.000 ha grote natuurgebied "Weerribben - Wieden", waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is één van de mooiste plekjes van Nederland.

Oldemarkt is centraal gelegen op ca.10 minuten verwijderd van de A32 richting Leeuwarden/Zwolle/Meppel en slechts ca. 15 minuten van Steenwijk, Wolvega, Emmeloord en de A6 richting de Randstad.

Kenmerken