Beschrijving

Op een verrassend groot perceel gelegen vrijstaande kluswoning met diverse mogelijkheden. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, bijkeuken, kelder, badkamer, 4 slaapkamers en een dubbele garage. De diepe achtertuintuin is via een achterom bereikbaar. De woning is gelegen op een kavel van ca.2.500m², heeft een inhoud van ca.545m³ en een woonoppervlak van ca.114m².

Indeling

Entree/hal met trapopgang, slaapkamer en de woonkamer voorzien van een gashaard en uitzicht op de Koningin Julianaweg. De keuken beschikt over een keukenblok en een toegang naar de kelder en de bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van de badkamer met douche en wastafel, het toilet en een toegang naar de garage. Een hal/berging, bereikbaar via de bijkeuken, beschikt over een toegang naar de voortuin en de achtertuin.

Eerste verdieping

Ruime overloop en 3 slaapkamers.

Tweede verdieping

Vliering, bereikbaar via een losse trap.

Tuin

De diepe achtertuin is voorzien van een achterom via de Zwartehofslaan. De voortuin beschikt over veel groen.

Bijzonderheden

Bijzonderheden / resumé:
- de woning is gelegen op een groot perceel met een achterom;
- de woning beschikt over diverse mogelijkheden;
- de woning beschikt over een dubbele garage;
- de woning beschikt over 6 zonnepanelen;
- de woning beschikt over een groen voortuin;
- de woning is gelegen op loopafstand van de voorzieningen.

Oldemarkt

Oldemarkt telt ca.2.600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter met een bebouwing die hoofdzakelijk bestaat uit woningen in twee bouwlagen en een dwarskap. De horizon wordt daarom voornamelijk bepaald door de twee kerken. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten.

Ondanks het eerdergenoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Oldemarkt fungeert binnen de gemeente Steenwijkerland als centrumdorp. Bovendien kent het dorp een bloeiend verenigingsleven.

Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving het ongeveer 3.000 ha grote natuurgebied "Weerribben - Wieden", waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is één van de mooiste plekjes van Nederland.

Oldemarkt is centraal gelegen op ca.10 minuten verwijderd van de A32 richting Leeuwarden/Zwolle/Meppel en slechts ca. 15 minuten van Steenwijk, Wolvega, Emmeloord en de A6 richting de Randstad.

Kenmerken