Beschrijving

Leuke woning gelegen op een mooie locatie, in het centrum van Oldemarkt. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, bijkeuken, 2 slaapkamers en een badkamer. De woning heeft een inhoud van ca.311m³ en een woonoppervlakte van ca.73m².

Indeling

Entree/hal met garderobe. De woonkamer met uitzicht over de Hoofdstraat beschikt over veel lichtinval, een schouw met gaskachel, trapopgang, trapkast en de keukenopstelling met een L-vormig keukenblok en een gasaansluiting. Via de keuken bereikt u een wasruimte en de bijkeuken voorzien van het toilet en een achterdeur.

Eerste verdieping

Overloop, 2 slaapkamers en de badkamer voorzien van een dubbele wastafel, douchehoek en een toilet.

Bijzonderheden

Bijzonderheden/resumé:
- de woning is gelegen in het centrum van Oldemarkt;
- de woning beschikt over een woonkamer met keukenopstelling;
- de woning beschikt over 2 slaapkamers;
- de woning beschikt over een badkamer met dubbele wastafel, toilet en douchehoek;
- de woning beschikt gedeeltelijk over isolerende beglazing;
- de woning wordt verwarmd d.m.v. een gaskachel.

Oldemarkt

Oldemarkt telt ca.2.600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter met een bebouwing die hoofdzakelijk bestaat uit woningen in twee bouwlagen en een dwarskap. De horizon wordt derhalve voornamelijk bepaald door de twee kerken. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten.

Ondanks het eerder genoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik. In het centrum vindt u winkels en horecavoorzieningen. Oldemarkt fungeert binnen de gemeente Steenwijkerland als centrumdorp. Bovendien kent het dorp een bloeiend verenigingsleven.

Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving diverse bossen en het grote natuurgebied "Weerribben-Wieden", waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is één van de mooiste plekjes van Nederland.

Oldemarkt is centraal gelegen op ca.10 minuten verwijderd van de A32 richting Leeuwarden/Zwolle/Meppel en slechts ca.15 minuten van Steenwijk, Wolvega, Emmeloord en de A6 richting de randstad.

Kenmerken