Beschrijving

BIEDEN VANAF € 350.000,=
Aan de Hoofdstraat gelegen pand met 3 appartementen, ideaal voor investeerders! Het pand beschikt over 2 appartementen op de begane grond, beide voorzien van een eigen entree, woonkamer, keuken, slaapkamer en een badkamer. Het appartement op de verdieping, bereikbaar via een buitentrap, is voorzien van een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Achter het pand is parkeergelegenheid aanwezig. Het pand staat op een perceel van 257m², heeft een totaal woonoppervlak van ca.158m² en een inhoud van ca.612m²

Indeling

- Appartement I: Entree aan de voorzijde, hal, toilet, slaapkamer en een badkamer voorzien van een wastafel en een douche. De woonkamer beschikt over veel lichtinval en een keukenblok met inbouwapparatuur, o.a. gaskookplaat, afzuigkap en oven. Aan de achterzijde is een hal met meterkast, buitendeur en een aansluiting voor een wasmachine.
- Appartement II: Entree aan de achterzijde, hal, slaapkamer, badkamer met toilet, wastafel, douche en een aansluiting voor een wasmachine. De ruime woonkamer is voorzien van een keukenblok met gaskookplaat en een afzuigkap.

Eerste verdieping

- Appartement III: Entree, bereikbaar via een buitentrap aan de achterzijde en het dakterras, overloop met opstelplaats voor witgoed, slaapkamer en de badkamer voorzien van een toilet en een douche. De woonkamer met uitzicht over de Hoofdstraat, beschikt over een keukenblok met een gaskookplaat en een afzuigkap. Via de woonkamer bereikt u ook de tweede slaapkamer.

Tuin

Aan de achterzijde is een ruime binnenplaats met parkeergelegenheid, bereikbaar via de Kruisstraat.

Bijzonderheden

Bijzonderheden/resumé:
- het pand is ideaal voor investeerders;
- het pand biedt diverse mogelijkheden, o.a. familiehuis, mantelzorg;
- het pand is verdeeld in 3 appartementen, op dit moment allemaal verhuurd;
- alle appartementen hebben een eigen huisnummer en eigen entree;
- het appartement op de eerste verdieping beschikt over een dakterras;
- er is parkeergelegenheid op eigen terrein.


Oldemarkt 

Oldemarkt telt ca.2.600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter met een bebouwing die hoofdzakelijk bestaat uit woningen in twee bouwlagen en een dwarskap. De horizon wordt daarom voornamelijk bepaald door de twee kerken. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten.

Ondanks het eerdergenoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Oldemarkt fungeert binnen de gemeente Steenwijkerland als centrumdorp. Bovendien kent het dorp een bloeiend verenigingsleven.

Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving het grote natuurgebied "Weerribben - Wieden", waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is één van de mooiste plekjes van Nederland, ideaal om te fietsen, wandelen of varen.

Oldemarkt is centraal gelegen op ca.10 minuten verwijderd van de A32 richting Leeuwarden/Zwolle/Meppel en slechts ca. 15 minuten van Steenwijk, Wolvega, Emmeloord en de A6 richting de Randstad.

Kenmerken