Beschrijving

Een mooie combinatie van wonen en werken, is deze verrassend ruime woning met bedrijfsruimte gelegen op het bedrijventerrein van Oldemarkt. De woning beschikt o.a. over een woonkamer, keuken, bijkeuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers en een garage. De bedrijfsruimte beschikt o.a. over een kantoor, showroom en een grote bedrijfshal/magazijn. De woning heeft een woonoppervlakte van ca.245m², de bedrijfsruimte heeft een vloeroppervlakte van ca.633m² en het geheel staat op een perceel van 2.600m².

Indeling

Woongedeelte: Overdekte entree/ hal met meterkast, toiletruimte, trapopgang en een toegang naar het bedrijfsgedeelte. De ruime woonkamer is voorzien van veel lichtinval, (gas-)haard, schuifpui en de keukenopstelling met eetbaar en diverse inbouwapparatuur o.a. een koelkast, stoomoven, combimagnetron, vaatwasmachine, inductiekookplaat en een afzuigkap. Via een tussenhal bereikt u de bijkeuken met een toegang naar de garage. Ook komt u via de tussenhal in de slaapkamer met inloopkast en een ruime badkamer voorzien van een ligbad, 2 wastafels, toilet een douchehoek. 

Bedrijfsgedeelte: Overdekte entree, showroom, kantoor, spreekkamer, pantry, toiletruimte, magazijn / bedrijfshal voorzien van betonnen vloer, een vaste trapopgang naar een ruime verdieping en een  toegang naar buiten middels 2 loopdeuren en 2 overheaddeuren.

Eerste verdieping

Overloop met vide, 4 slaapkamers, balkon, toilet en badkamer voorzien van een douchehoek en een dubbele wastafel in meubel.

Tuin

Naast en achter het bedrijfsgedeelte is er parkeer- en opslagruimte aanwezig.  Achter en naast de woning is een ruime tuin aanwezig met een terras, een overdekt terras en veel groen.

Bijzonderheden

Het bedrijfspand is voor vele doeleinden geschikt. In het pand is nu een “Kroon Kozijn”-bedrijf gevestigd. Overname van het bedrijf behoort tot de mogelijkheid. Huidige eigenaar is bereid om de overgang van het bedrijf te begeleiden en in goede orde over te dragen. U moet zich realiseren dat u hiermee een kans heeft om een goedlopend bedrijf over te nemen.

Bijzonderheden/resumé:
- De woning en bedrijfsruimte zijn goed onderhouden en voorzien van kunststof kozijnen;
- De woning en bedrijfsruimte beschikken over zonnepanelen;
- De woning en bedrijfsruimte is gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming;
- De woning beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond;
- De woning beschikt totaal over 4 slaapkamers en 2 badkamers;
- De bedrijfsruimte beschikt over diverse ruimtes, o.a. kantoor, showroom en magazijn;
- De bedrijfsruimte is geschikt voor diverse doeleinden;
- De bedrijfsruimte is bereikbaar via de woning en via een eigen entree.


Oldemarkt

Oldemarkt telt ca.2.600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter met een bebouwing die hoofdzakelijk bestaat uit woningen in twee bouwlagen en een dwarskap. De horizon wordt derhalve voornamelijk bepaald door de twee kerken. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten.

Ondanks het eerder genoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik. In het centrum vindt u winkels en horecavoorzieningen. Oldemarkt fungeert binnen de gemeente Steenwijkerland als centrumdorp. Bovendien kent het dorp een bloeiend verenigingsleven.

Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving diverse bossen en het grote natuurgebied "Weerribben-Wieden", waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is één van de mooiste plekjes van Nederland.

Oldemarkt is centraal gelegen op ca.10 minuten verwijderd van de A32 richting Leeuwarden/Zwolle/Meppel en slechts ca.15 minuten van Steenwijk, Wolvega, Emmeloord en de A6 richting de randstad.

Kenmerken