Beschrijving

Op een mooie locatie, nabij natuurgebied de Weerribben-Wieden, aan de rand van het dorp gelegen vrijstaande woning. De woning beschikt over een woonkamer, eetkamer, keuken, 3 slaapkamers en een badkamer. De tuin is voorzien van diverse terrassen, een overdekt terras en een grote garage met zolder. De woning staat op een ruime kavel van 929m², heeft een woonoppervlak van ca.147m² en een inhoud van ca.497m³.

Indeling

Entree/hal met meterkast, toilet en een toegang naar de achtertuin. De ruime woonkamer beschikt over veel lichtinval, een erker, tuindeur, rookkanaal en een trapopgang. Middels een open doorgang bereikt u de eetkamer voorzien van een schuifpui en een toegang naar de keuken. De keuken beschikt over een keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur o.a. koelkast, vrieskast, combimagnetron, vaatwasser, gaskookplaat, zuigkap en een opstelplaats voor een wasmachine.

Eerste verdieping

Overloop met 3 slaapkamers, allen voorzien van een dakkapel. De grootste slaapkamer beschikt tevens over een ligbad. De badkamer is voorzien van een douchehoek, toilet en een wastafel in meubel.

Tuin

De tuin gelegen rondom de woning, is voorzien van veel privacy, diverse terrassen, overdekt terras, houten berging en een houten garage met zolder.

Bijzonderheden

Bijzonderheden:
- de woning is gelegen op een groot perceel in een rustige wijk aan de rand van het dorp;
- de woning beschikt over een lichte woon- en eetkamer met toegang naar de tuin;
- de woning beschikt over een slaapkamer met ligbad;
- de woning beschikt totaal over 3 slaapkamers, allen voorzien van een dakkapel;
- de woning beschikt geheel over isolerende beglazing en 24 zonnepanelen;
- de woning beschikt over een houten garage met zolder;
- de woning beschikt over een tuin met diverse terrassen en parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.


Oldemarkt

Oldemarkt telt ca.2.600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter met een bebouwing die hoofdzakelijk bestaat uit woningen in twee bouwlagen en een dwarskap. De horizon wordt derhalve voornamelijk bepaald door de twee kerken. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten.

Ondanks het eerder genoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik. In het centrum vindt u winkels en horecavoorzieningen. Oldemarkt fungeert binnen de gemeente Steenwijkerland als centrumdorp. Bovendien kent het dorp een bloeiend verenigingsleven.

Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving diverse bossen en het grote natuurgebied "Weerribben-Wieden", waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is één van de mooiste plekjes van Nederland.

Oldemarkt is centraal gelegen op ca.10 minuten verwijderd van de A32 richting Leeuwarden/Zwolle/Meppel en slechts ca.15 minuten van Steenwijk, Wolvega, Emmeloord en de A6 richting de randstad.

Kenmerken