Beschrijving

Een ruime, goed onderhouden tussenwoning met carport, gelegen nabij het centrum van Oldemarkt. De woning beschikt o.a. over een woonkamer, keuken, 4 slaapkamers, badkamer en een zolder. De achtertuin is voorzien van een berging en een achterom. De woning staat op een kavel van 222m², heeft een inhoud van ca.397m³ en een woonoppervlakte van ca.94m².

Indeling

Entree/hal met toilet, trapopgang, meterkast en trapkast. De woonkamer beschikt over veel lichtinval. De keuken is voorzien van een keukenopstelling met diverse apparatuur, o.a. een gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en koelkast.

Eerste verdieping

Overloop met trapopgang, 4 slaapkamers en een geheel betegelde badkamer voorzien van een douchehoek, wastafel in meubel en een aansluiting voor een wasmachine.

Tweede verdieping

De ruime zolder beschikt over een dakraam en biedt nog diverse mogelijkheden.

Tuin

De onderhoudsvriendelijke achtertuin, gelegen op het noordoosten, beschikt over een terras, achterom, carport, een stenen berging en een houten berging.

Bijzonderheden

Bijzonderheden / resumé:
- de woning beschikt over een woonkamer en een keuken;
- de woning beschikt over 4 slaapkamers en een zolder met diverse mogelijkheden;
- de woning beschikt gedeeltelijk over isolerende beglazing;
- de woning beschikt over een achtertuin met achterom, bergingen en een carport;
- de woning is gelegen op loopafstand van diverse voorzieningen zoals winkels en scholen.

Oldemarkt

Oldemarkt telt ca.2.600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter met een bebouwing die hoofdzakelijk bestaat uit woningen in twee bouwlagen en een dwarskap. De horizon wordt daarom voornamelijk bepaald door de twee kerken. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten.

Ondanks het eerdergenoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Oldemarkt fungeert binnen de gemeente Steenwijkerland als centrumdorp. Bovendien kent het dorp een bloeiend verenigingsleven.

Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving het grote natuurgebied "Weerribben - Wieden", waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is één van de mooiste plekjes van Nederland.

Oldemarkt is centraal gelegen op ca.10 minuten verwijderd van de A32 richting Leeuwarden/Zwolle/Meppel en slechts ca. 15 minuten van Steenwijk, Wolvega, Emmeloord en de A6 richting de Randstad.

Kenmerken