Beschrijving

Gelegen dichtbij de voorzieningen in het centrum, wordt deze vrijstaande woning gerealiseerd op een perceel van ca.300m². De standaard indeling beschikt over een woonkamer, keuken, berging, 3 slaapkamers en een badkamer. De woning heeft een mogelijkheid om een slaap- en badkamer op de begane grond te realiseren.  De woning heeft een woonoppervlak van ca.119m² en een inhoud van ca.425m³.

Indeling

Entree / hal met toilet en trapopgang. De royale woonkamer beschikt over veel lichtinval, openslaande tuindeuren en de opstelplaats voor de keuken. De berging / bijkeuken is bereikbaar via de woonkamer en voorzien van een tuindeur, de meterkast en de opstelplaats van de warmtepomp.

Eerste verdieping

Overloop met 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van een wastafel, toilet en een douchehoek.

Tweede verdieping

Vliering, bereikbaar middels een vlizotrap.

Tuin

De tuin is gelegen rondom de woning en biedt o.a. de mogelijkheid voor een berging en  een oprit met parkeergelegenheid.

Bijzonderheden

Bijzonderheden / resumé:
- de woning beschikt over een optie voor slaap- en badkamer op de begane grond; 
- de woning beschikt over een woonkamer met veel lichtinval en tuindeuren;
- de woning beschikt standaard over 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping;
- de woning beschikt over een warmtepomp en vloerverwarming op de begane grond;
- de woning kan in overleg met de aannemer geheel naar eigen wens worden afgebouwd.


Oldemarkt

Oldemarkt telt ca.2.600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter met een bebouwing die hoofdzakelijk bestaat uit woningen in twee bouwlagen en een dwarskap. De horizon wordt derhalve voornamelijk bepaald door de twee kerken. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten.

Ondanks het eerder genoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik. In het centrum vindt u winkels en horecavoorzieningen. Oldemarkt fungeert binnen de gemeente Steenwijkerland als centrumdorp. Bovendien kent het dorp een bloeiend verenigingsleven.

Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving diverse bossen en het grote natuurgebied "Weerribben-Wieden", waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is één van de mooiste plekjes van Nederland.

Oldemarkt is centraal gelegen op ca.10 minuten verwijderd van de A32 richting Leeuwarden/Zwolle/Meppel en slechts ca.15 minuten van Steenwijk, Wolvega, Emmeloord en de A6 richting de randstad.

Kenmerken