Beschrijving

Een verrassende woonboerderij gelegen op een kavel van 710m² met vrij uitzicht. De woonboerderij beschikt over een woonkamer, keuken, tuinkamer, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De diepe besloten achtertuin is voorzien van een ruime berging. De woonboerderij heeft een woonoppervlak van ca.126m² en een inhoud van ca.470m³.

Indeling

Entree/hal met meterkast, trapopgang en toilet. De woonkamer gelegen aan de voorzijde, is voorzien van veel lichtinval, vrij uitzicht en een keukenblok met diverse inbouwapparatuur o.a. een gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Via de hal bereikt u de tuinkamer aan de achterzijde en een slaapkamer met een eigen badkamer voorzien van een ligbad, douchehoek en een wastafel in meubel.

Eerste verdieping

Overloop met 2 slaapkamers en de tweede badkamer voorzien van een douchehoek en een wastafel.

Tuin

De diepe besloten achtertuin beschikt o.a. over veel groen en een ruime berging. Naast de woning is een oprit en een carport.

Bijzonderheden

Bijzonderheden/resumé:
- De woonboerderij is gelegen nabij het centrum van Noordwolde;
- De woonboerderij beschikt over een woonkamer met keuken en een tuinkamer;
- De woonboerderij beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond;
- De woonboerderij beschikt totaal over 3 slaapkamers en 2 badkamers;
- De woonboerderij beschikt gedeeltelijk over kunststof kozijnen met isolerende beglazing; 
- De woonboerderij beschikt over een diepe besloten achtertuin met veel groen en een berging.


Noordwolde

Noordwolde is een dorp dat valt onder de gemeente Weststellingwerf. Dit is de meest zuidelijk gelegen gemeente in Friesland, grenzend aan Drenthe en Overijssel. De streek heeft een eigen, specifieke schoonheid met volop rust, ruimte en natuur. In het oosten bevinden zich fraaie bossen en licht glooiende akkers. Het westen bevat uitgestrekte, waterrijke natuurgebieden de weerribben en de wieden. Als leidraad door dit landschap kronkelt de mooie rivier de Linde. De Tjonger vormt op veel plaatsen de grens van de gemeente. 

Noordwolde is een mooi dorp met diverse voorzieningen en een prachtige omgeving, het is een prima plek voor mensen die rust, ruimte en de vrijheid zoeken. Noordwolde kent een actief verenigingsleven, bijvoorbeeld tennis, voetbal en een actief dorpsbelang.

Kenmerken