Beschrijving

Een verrassende ruim en gemoderniseerd appartement gelegen op de eerste verdieping van een galerijflat. Het appartement beschikt over een woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer en een berging op de berging op de begane grond. Over de gehele breedte van het appartement is er een balkon op het westen. Het appartement heeft een woonoppervlak van ca.91m² en een inhoud van ca.288m³.

Indeling

Begane grond: Centrale afgesloten entree met trappenhuis en berging.

Eerste verdieping: Entree / hal met meterkast. De woonkamer beschikt over een toegang naar het balkon en aan de voorzijde de keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur, o.a. een gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vrieskast en een magnetron. Via een tussenhal bereikt u de 3 slaapkamers, het toilet, een berging en de badkamer voorzien van een wastafel in meubel, douchehoek en een aansluiting voor een wasmachine.

Balkon

Over de gehele breedte van het appartement is er een balkon, gelegen aan de achterzijde op het westen.

Bijzonderheden

Bijzonderheden / resumé:
- Het appartement beschikt over isolerende beglazing; 
- Het appartement beschikt over een moderne keuken met diverse inbouwapparatuur; 
- Het appartement beschikt over 3 slaapkamers;
- Het appartement beschikt over een moderne badkamer;
- Het appartement beschikt over een balkon gelegen op het westen;
- Het appartement is gelegen op korte afstand van de diverse voorzieningen.


Meppel

De Gemeente Meppel bestaat uit Broekhuizen, Meppel, Nijeveen, Rogat en de Schiphorst. Meppel is ontstaan door de gunstige ligging aan riviertjes. Meppel was een belangrijk centrum voor de scheepvaart. Door de vervening in Drenthe nam het belang van het scheepvaartcentrum toe. De verbinding met het water is gebleven; het Meppelderdiep is toegankelijk voor schepen tot 2.000 ton. 

Gemeente Meppel heeft veel mogelijkheden op het gebied van wonen, werken en recreatie. Ook heeft Meppel een goede voorzieningen als winkels, bedrijventerreinen, sportaccommodaties, cultuur en scholen. Meppel breidt nog steeds uit. 

Meppel ligt bijzonder gunstig ten opzichte van uitvalswegen naar Zwolle, Heerenveen en Hoogeveen via de A28 en A32. Door het NS-station is ook de rest van het land prima te bereiken met het openbaar vervoer.

Kenmerken