Beschrijving

Een nette tussenwoning gelegen op loopafstand van het centrum. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer en een vliering. De tuin is voorzien van een terras, een houten berging en een achterom. De woning is gelegen op een perceel van 121m², heeft een woonoppervlak van ca.78m² en een inhoud van ca.317m³.

Indeling

Entree / hal met trapopgang, trapkast en het toilet. De woonkamer beschikt over veel lichtinval, tuindeur en de keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur, o.a. inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, combimagnetron en een koelkast.

Eerste verdieping

Overloop, 3 slaapkamers en de badkamer voorzien van een wastafel, douche en een aansluiting voor een wasmachine.

Tweede verdieping

Een vliering, bereikbaar via een vlizotrap.

Tuin

De tuin, gelegen op het noordoosten, is voorzien van een terras, een houten berging en een achterom.

Bijzonderheden

Bijzonderheden / resumé:
- De woning beschikt gedeeltelijk over kunststof kozijnen met isolerende beglazing; 
- De woning beschikt over een lichte woonkamer met keuken; 
- De woning beschikt over 3 slaapkamers;
- De woning beschikt over een tuin met een berging en een achterom;
- De woning is gelegen op loopafstand van het centrum en diverse voorzieningen.


Meppel

De Gemeente Meppel bestaat uit Broekhuizen, Meppel, Nijeveen, Rogat en de Schiphorst. Meppel is ontstaan door de gunstige ligging aan riviertjes. Meppel was een belangrijk centrum voor de scheepvaart. Door de vervening in Drenthe nam het belang van het scheepvaartcentrum toe. De verbinding met het water is gebleven; het Meppelderdiep is toegankelijk voor schepen tot 2.000 ton. 

Gemeente Meppel heeft veel mogelijkheden op het gebied van wonen, werken en recreatie. Ook heeft Meppel een goede voorzieningen als winkels, bedrijventerreinen, sportaccommodaties, cultuur en scholen. Meppel breidt nog steeds uit. 

Meppel ligt bijzonder gunstig ten opzichte van uitvalswegen naar Zwolle, Heerenveen en Hoogeveen via de A28 en A32. Door het NS-station is ook de rest van het land prima te bereiken met het openbaar vervoer.

Kenmerken