Beschrijving

Een nette, verrassend ruime 2-onder-1-kapwoning met garage en veranda. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, bijkeuken, 4 slaapkamers en een badkamer. De woning is gelegen op een perceel van 275m², heeft een woonoppervlak van ca.103m² en een inhoud van ca.469m³.

Indeling

Entree/hal met meterkast, trapopgang en toilet. De ruime woonkamer is voorzien van vloerverwarming en de keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur o.a. een gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en vaatwasser. De bijkeuken, bereikbaar vanuit de keuken, beschikt over een toegang naar de ruime veranda met elektrisch bedienbare screens en kan afgesloten worden middels een rolwand. Via de veranda bereikt u ook de garage voorzien van een zolder, bereikbaar middels een vlizotrap.

Eerste verdieping

Overloop met trapopgang, 3 slaapkamers en de ruime luxe badkamer voorzien van een ligbad met whirlpool, inloopdouche, toilet, tweemaal een wastafel in meubel, vloerverwarming en een designradiator.

Tweede verdieping

Slaapkamer 4 voorzien van een groot dakvenster en berging achter knieschot.

Tuin

De achtertuin, gelegen op het zuidoosten, beschikt over veel privacy, diverse terrassen, een achterom en een stenen berging. De voortuin beschikt over een brede oprit met parkeermogelijkheid.

Bijzonderheden

Bijzonderheden/resumé:
- De woning beschikt over een kunststof dakopbouw aan de achterzijde.
- De woning beschikt over een ruime woonkamer met keuken; 
- De woning beschikt over 4 slaapkamers en een moderne luxe badkamer;
- De woning beschikt over een ruime veranda met elektrische screens en een rolwand;
- De woning beschikt over een garage met zolder, bereikbaar middels vlizotrap. 


Luttelgeest

Luttelgeest is een dorp in de gemeente Noordoostpolder, in de Nederlandse provincie Flevoland. Het dorp heeft ca.2.000 inwoners. 

Het dorp ligt nabij Emmeloord met alle voorzieningen en de A6 richting de randstad en het noorden. 

Naast de dorpskern behoort een groot stuk polderland tot het dorp. Deze is naast landbouwgebied ook het grootste tuinbouwgebied van de Noordoostpolder met grote kassencomplexen en het Kuinderbos. 

Vanwege het vele groen en het open karakter kent het dorp de slagzin ‘groendorp met ruimte’.

Kenmerken