Beschrijving

Mooi gelegen tussenwoning aan de rand van Kuinre met uitzicht op de vijver en de oude zeedijk. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, bijkeuken, 4 slaapkamers, badkamer en een vliering. De woning is gelegen op een kavel van 231m², heeft een woonoppervlak van ca.87m² en een inhoud van ca.281m³.

Indeling

Entree/hal met meterkast en trapopgang. De woonkamer is voorzien van uitzicht over de vijver, veel lichtinval en aan de achterzijde de keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur, o.a. gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. De bijkeuken beschikt over een tuindeur, trapkast, toilet en aansluiting voor een wasmachine.

Eerste verdieping

Overloop met 4 slaapkamers de badkamer voorzien van een douche en een wastafel.

Tweede verdieping

Vliering, bereikbaar middels een losse trap.

Tuin

De diepe achtertuin, gelegen op het noorden, beschikt o.a. over een uitzicht op de oude zeedijk, een terras, houten berging en een achterom.

Bijzonderheden

Bijzonderheden/resumé:
- De woning is mooi gelegen met uitzicht op de vijver en de oude zeedijk;
- De woning is voorzien van een lichte woonkamer met nette keuken;
- De woning is voorzien van 4 slaapkamers met vaste kasten;
- De woning is gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing;
- De woning is voorzien van een diepe achtertuin met een houten berging en een achterom.


Kuinre

Kuinre is een mooi watersportdorp gelegen aan de oude Zuiderzeedijk. Het dorp ligt op 6 km van de A6, een belangrijke noord-zuid verbinding. Hier is nog genoeg ruimte voor rust en ontspanning. Kuinre ligt aan de rand van het Kuinderbos met zijn wandel- en fietspaden en dicht bij natuurgebieden zoals de Weerribben, de Wieden en de Rottige Meente. De omgeving biedt fantastische mogelijkheden voor mensen die bijvoorbeeld van watersport, fietsen en vissen houden. De echte natuurliefhebber kan hier, dichtbij het mooiste plekje van Nederland zijn hart ophalen. Kuinre kan u op woongebied vooruit helpen, het dorp biedt u alle ruimte, rust en ontspanning die u nodig heeft. Kom uzelf eens overtuigen, u bent van harte welkom.

Als u in bijvoorbeeld Heerenveen, Zwolle, Lelystad of Almere uw werk heeft maar u wilt niet in de stad wonen, dan is Kuinre het ideale dorp zo vlak bij de A6. Door de goede aansluiting is de randstad binnen 60 autominuten te bereiken. Kuinre ligt op ca.10 km van Emmeloord.

Kenmerken