Beschrijving

Aan de rand van Kuinre gelegen nette geschakelde tussenwoning. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, badkamer en een vliering. De woning is gelegen op een kavel van 150m², heeft een woonoppervlak van ca.100m² en een inhoud van ca.392m³.

Indeling

Entree/hal met meterkast, toilet en trapopgang. De woonkamer is voorzien van veel lichtinval en de keukenopstelling met een bar en diverse inbouwapparatuur, o.a. gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en een koelkast. De bijkeuken, bereikbaar via de keuken, beschikt over een tuindeur.

Eerste verdieping

Overloop met 3 slaapkamers en de badkamer voorzien van een douchehoek en een wastafel in meubel.

Tweede verdieping

Vliering, bereikbaar middels een vlizotrap.

Tuin

De onderhoudsvriendelijke achtertuin, gelegen op het zuiden, beschikt over een houten berging en een achterom.

Bijzonderheden

Bijzonderheden/resumé:
- De woning is mooi gelegen aan de rand van het dorp;
- De woning is voorzien van een ruime woonkamer met keuken;
- De woning is voorzien van 3 slaapkamers;
- De woning is gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing;
- De woning is voorzien van een achtertuin met een houten berging en een achterom.


Kuinre

Kuinre is een mooi watersportdorp gelegen aan de oude Zuiderzeedijk. Het dorp ligt op 6 km van de A6, een belangrijke noord-zuid verbinding. Hier is nog genoeg ruimte voor rust en ontspanning. Kuinre ligt aan de rand van het Kuinderbos met zijn wandel- en fietspaden en dicht bij natuurgebieden zoals de Weerribben, de Wieden en de Rottige Meente. De omgeving biedt fantastische mogelijkheden voor mensen die bijvoorbeeld van watersport, fietsen en vissen houden. De echte natuurliefhebber kan hier, dichtbij het mooiste plekje van Nederland zijn hart ophalen. Kuinre kan u op woongebied vooruit helpen, het dorp biedt u alle ruimte, rust en ontspanning die u nodig heeft. Kom uzelf eens overtuigen, u bent van harte welkom.

Als u in bijvoorbeeld Heerenveen, Zwolle, Lelystad of Almere uw werk heeft maar u wilt niet in de stad wonen, dan is Kuinre het ideale dorp zo vlak bij de A6. Door de goede aansluiting is de randstad binnen 60 autominuten te bereiken. Kuinre ligt op ca.10 km van Emmeloord.

Kenmerken