Beschrijving

In het oude centrum van Kuinre gelegen sfeervolle, verrassend ruime en energievriendelijke woning. De woning, een voormalige bakkerij, beschikt o.a. over een woonkamer, tuinkamer, keuken, bijkeuken, 5 slaapkamers, badkamer en een berging met garage. De achtertuin, gelegen op het westen, is bereikbaar via de achterliggende weg. De woning is gelegen op een kavel van 345m², heeft een woonoppervlakte van ca.205m² en een inhoud van ca.992m³.

Indeling

Entree, een ruime woonkamer met trapopgang, openslaande tuindeuren en een houtkachel. De keuken, bereikbaar via de woonkamer, beschikt over een keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur, o.a. gaskookplaat, afzuigkap en een oven. Via de bijkeuken voorzien van het “oude” toilet en tuindeur, wordt het achterhuis bereikt. Het achterhuis beschikt over een slaapkamer met inloopkast en de badkamer voorzien van een welness bad (ter overname), dubbele wastafel, een doucheruimte en een toilet. Tevens is er een garage / berging met de opstelplaats van de diverse apparatuur o.a. warmtepompboiler en een hout gestookte CV. Vanuit de garage komt u in de tuinkamer voorzien van opslaande tuindeuren naar het overdekte terras, een houtkachel en een trapopgang.

Eerste verdieping

Voorhuis: Overloop met dakraam, 2 slaapkamers en een kamer voorzien van een keukenblok en een dakraam.
Achterhuis: Overloop met dakraam, wastafelmeubel en 2 slaapkamers voorzien van dakramen.

Tweede verdieping

De vliering boven het voorhuis, is bereikbaar middels met een losse trap.

Tuin

De achtertuin, gelegen op het westen, beschikt over een overdekt terras, een houtopslag en een toegang naar de achtergelegen weg.

Bijzonderheden

Bijzonderheden / resumé:
- de woning is bijna geheel gerenoveerd en goed onderhouden;
- de woning beschikt over een ruime woonkamer en een tuinkamer;
- de woning beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond;
- de woning beschikt totaal over 5 slaapkamers;
- de woning beschikt o.a. over 23 zonnepanelen, een hout gestookte CV (Attack), een 3.000 liter vat, warmtepompboiler (Ferroli), zoneverwarming (TADO) en een CV combi toestel (Remeha); 
- de woning beschikt over een tuin met overdekt terras en een toegang naar de achtergelegen weg.


Kuinre

Kuinre is een mooi watersportdorp gelegen aan de oude Zuiderzeedijk. Het dorp ligt op 6 km van de A6, een belangrijke noord-zuid verbinding. Hier is nog genoeg ruimte voor rust en ontspanning. Kuinre ligt aan de rand van het Kuinderbos met zijn wandel- en fietspaden en dicht bij natuurgebieden zoals de Weerribben, de Wieden en de Rottige Meente. De omgeving biedt fantastische mogelijkheden voor mensen die bijvoorbeeld van watersport, fietsen en vissen houden. De echte natuurliefhebber kan hier, dichtbij het mooiste plekje van Nederland zijn hart ophalen. Kuinre kan u op woongebied vooruit helpen, het dorp biedt u alle ruimte, rust en ontspanning die u nodig heeft. Kom uzelf eens overtuigen, u bent van harte welkom.

Als u in bijvoorbeeld Heerenveen, Zwolle, Lelystad of Almere uw werk heeft maar u wilt niet in de stad wonen, dan is Kuinre het ideale dorp zo vlak bij de A6. Door de goede aansluiting is de randstad binnen 60 autominuten te bereiken. Kuinre ligt op ca.10 km van Emmeloord.

Kenmerken