Beschrijving

Op een mooie locatie in het centrum, op een perceel van 332m² gelegen, 2 vrijstaande garages met diverse mogelijkheden. De tuin gelegen achter de garages, beschikt over een uitzicht op de Linde.

Indeling

Garage I: een stenen garage (huisnummer 103 g n), beschikt over een betonnen vloer, een kanteldeur en een loopdeur aan de zijkant. De garage heeft een vloeroppervlak van ca.25m².

Garage II: een houten garage (huisnummer 60 g), beschikt over een sectionaldeur en op de vloer betontegels. De garage heeft een vloeroppervlak van ca.22m².

Tuin

Tuin: De tuin, gelegen achter de garages, is voorzien van een achterom en een mooi uitzicht over het water.

Bijzonderheden

Voor bestemmingsmogelijkheden kunt u informeren bij de gemeente Steenwijkerland.


Bijzonderheden/resumé: 
- Het perceel met de garages biedt diverse mogelijkheden;
- Het perceel met de garages is niet aangesloten op nutsvoorzieningen;
- De garages zijn goed bereikbaar; 
- De tuin is voorzien van een prachtig uitzicht over het water;
- Voor bestemmingsmogelijkheden kunt u informeren bij de gemeente.


Kuinre

Kuinre is een mooi watersportdorp gelegen aan de oude Zuiderzeedijk. Het dorp ligt op 6 km van de A6, een belangrijke noord-zuid verbinding. Hier is nog genoeg ruimte voor rust en ontspanning. Kuinre ligt aan de rand van het Kuinderbos met zijn wandel- en fietspaden en dicht bij natuurgebieden zoals “Weerribben-Wieden” en de Rottige Meente. De omgeving biedt fantastische mogelijkheden voor mensen die bijvoorbeeld van watersport, fietsen en vissen houden. De echte natuurliefhebber kan hier, dichtbij het mooiste plekje van Nederland zijn hart ophalen. Kuinre kan u op woongebied vooruit helpen, het dorp biedt u alle ruimte, rust en ontspanning die u nodig heeft. Kom uzelf eens overtuigen, u bent van harte welkom.

Als u in bijvoorbeeld Heerenveen, Zwolle, Lelystad of Almere uw werk heeft maar u wilt niet in de stad wonen, dan is Kuinre het ideale dorp zo vlak bij de A6. Door de goede aansluiting is de randstad binnen 60 autominuten te bereiken. Kuinre ligt op ca.10 km van Emmeloord.

Kenmerken