Beschrijving

Op een fantastische locatie, op het kleinschalige Chaletpark Kroondomein Giethoorn gelegen vrijstaand recreatiechalet. De chalet beschikt o.a. over een woonkamer, keuken, badkamer, 2 slaapkamers en een berging. De chalet is gelegen op een kavel van 202m², heeft in totaal een inhoud van ca.150m³ en een woonoppervlak van ca.40m².

Indeling

Entree, via de schuifpui bij het overdekte terras, in de ruime woonkamer met veel lichtinval en een modern keukenblok voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast. Vanuit de woonkamer bereikt u de 2 slaapkamers, toilet en de badkamer met wastafel in meubel en een douchehoek. De inpandige berging is bereikbaar via de buitenzijde en voorzien van opstelplaats van het cv-toestel en een aansluiting voor een wasmachine. De volledig geïsoleerde chalet is bijna geheel voorzien van een moderne vinylvloer met houtlookstructuur.

Tuin

De royale tuin, gelegen op het zuiden, is voorzien van een houten terras en gras. Aan de achterzijde van de chalet, grenst de tuin aan vaarwater.

Bijzonderheden

Bijzonderheden / resumé:
- de chalet beschikt over kunststof kozijnen met isolerende beglazing en grotendeels horren; 
- de chalet beschikt over een ruime woonkamer met keuken;
- de chalet beschikt over 2 slaapkamers en een badkamer;
- de chalet beschikt in het park over een aanlegplaats voor een kleine boot;
- de chalet is gelegen in klein recreatiepark op een rustige locatie aan vaarwater;
- het park beschikt over een actieve Vereniging van Eigenaren;
- het park beschikt over een receptie;
- uitstekende verhuurmogelijkheden.


Giethoorn

Giethoorn, gelegen in de kop van Overijssel, is een dorpje met een rijk verleden. Het werd in 1230 gesticht door de Flagellanten, zij vonden daar vele hoorns van wilde geiten en hebben hun nederzetting Geytenhorn genoemd. Later is het uiteindelijk Giethoorn geworden. Het karakteristieke van Giethoorn vindt zijn oorsprong in het afgraven van veen. De turfgravers haalden de voor hun gunstige plaatsen het veen uit de bodem en gooiden het veen op hun grond. Door het afgraven ontstonden er plassen en meren, om de turf te vervoeren werden er sloten gegraven. Hierdoor zijn vele huisjes als het ware op eilandjes gebouwd.

Tegenwoordig bepalen de veel smalle grachtjes, bruggetjes en boerderijtjes het beeld van Giethoorn. Het dorp heeft internationale bekendheid verworven met dit karakteristiek en unieke beeld. Gelegen bij nationaal park de Weerribben-Wieden heeft het dorp op recreatiegebied veel te bieden! Zoals varen met een fluisterboot of rondvaartboot, zeilen, suppen, wandelen en fietsen! Diverse horeca, musea, supermarkt, huisarts en tandarts behoren tot de voorzieningen. Voor een uitgebreider winkelaanbod en NS station zijn de steden Steenwijk en Meppel binnen een straal van 12 km snel bereikbaar.

Kenmerken