Beschrijving

Goed onderhouden, ruime geschakelde woning met garage. De woning beschikt o.a. over een L-vormige woonkamer, keuken, bijkeuken, 5 slaapkamers, badkamer en een zolder. De ruime achtertuin, gelegen op het westen, biedt veel privacy. De woning is gelegen op een kavel van 422m² en heeft een woonoppervlakte van ca.164m² en inhoud van ca.600m³.

Indeling

Entree/hal met toilet, meterkast, trapopgang. De L-vormige woonkamer beschikt over veel lichtinval, tuindeur en een open haard. Aan de voorzijde is de U-vormige keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, o.a. vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. De bijkeuken, bereikbaar via de keuken en de hal, beschikt over een buitendeur.

Eerste verdieping

Overloop met trapopgang, 4 slaapkamers en de geheel betegelde badkamer voorzien van een ligbad, douchehoek, toilet en een wastafel in meubel.

Tweede verdieping

Zolder met de vijfde slaapkamer voorzien van een wastafel.

Tuin

De achtertuin, gelegen op het westen, beschikt over veel privacy, terras en een achterom. De aangebouwde garage is voorzien van een vliering, een tuindeur en aan de voorzijde een kanteldeur. Voor de garage is een oprit met parkeergelegenheid.

Bijzonderheden

Bijzonderheden / resumé:
- de woning is goed onderhouden en gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen;
- de woning is voorzien van een L-vormige woonkamer met moderne keuken;
- de woning is voorzien van 5 slaapkamers;
- de woning is voorzien van een garage met vliering;
- de woning is voorzien van 15 zonnepanelen en een warmtepomp (lucht);
- de woning is voorzien van een ruime tuin met veel privacy;
- de woning is gelegen op fietsafstand van de voorzieningen.


Dronten

Wonen in Dronten betekent keus uit vele voorzieningen. Daarnaast is het openbaar vervoer geen probleem met de ‘De Hanzelijn’ verbinding
Dronten is in oppervlakte een van de grootste gemeenten van Nederland.

Kenmerken