Beschrijving

De voormalige boerderij met diverse mogelijkheden is gelegen onder aan de oude zuiderzeedijk De boerderij beschikt o.a. over een woonkamer, woonkeuken, badkamer, 4 slaapkamers, de voormalige deel en een grote schuur. De tuin is gelegen rondom de boerderij en voorzien van veel groen. De boerderij is gelegen op een perceel van 2.110m², heeft een woonoppervlakte van ca.152m² en een inhoud van ca.2.815m³.

Indeling

Entree/hal met toilet. De woonkamer beschikt over veel lichtinval, uitzicht op de dijk en een schoorsteenmantel met gashaard. De woonkeuken is voorzien van een trapopgang, een schouw en een keukenblok met gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vrieskast. Via de bijkeuken bereikt u de kelder en de badkamer voorzien van een wastafel, douche een aansluiting voor een wasmachine. Ook bereikbaar via de bijkeuken is de voormalige deel, verdeelt in meerdere ruimtes en een grote schuur.

Eerste verdieping

Overloop met kast en 3 slaapkamers. Via een kast in de grootste slaapkamer bereikt een grote bergzolder boven de voormalige deel.

Tuin

De tuin gelegen naast en voor de boerderij is voorzien van veel groen en een klein bakhuisje.

Bijzonderheden

Bijzonderheden / resumé:
- de boerderij is in redelijke staat van onderhoud;
- de boerderij beschikt over een woonkamer en een woonkeuken aan de voorzijde;
- de boerderij beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer;
- de boerderij beschikt over een deel en een grote schuur;
- de boerderij beschikt in het voorhuis over isolerende beglazing en spouwmuurisolatie;
- de boerderij beschikt over 18 zonnepanelen;
- de boerderij heeft een woonbestemming buitengebied.


Baarlo

Een buurtschap, voormalig dorp, in de gemeente Steenwijkerland, in de Kop van Overijssel, gelegen aan de dijk tussen Blokzijl en Blankenham. In Blokzijl zijn diverse voorzieningen aanwezig. Via de provinciale weg N333, bereikt u met de auto de A6 en A32 in ca.20 minuten.

Sinds de middeleeuwen stond er in Baarlo een kapel, die dienstdeed als kerk voor de inwoners van Baarlo, Kuinderdijk, Blokzijl en omgeving. Nadat Blokzijl in 1609 een eigen kerk bouwde deed de kapel nog dienst als kapel voor de begraafplaats. Na de stormvloed van 1825 was de kapel zwaar beschadigd en is later afgebroken. De oude begraafplaats is wel gehandhaafd.

Kenmerken