Vorige | Volgende

Hoofdstraat 0 ong Oldemarkt

Koopprijs vanaf € 234.000 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

Stelt u zich eens voor... Een plek waar u zich thuis voelt, waar u helemaal uw zelf kunt zijn. Waar u herinneringen maakt en iets opbouwt. Een eigen plek met mensen om u heen, van wie u houdt. De Hoofdstraat in Oldemarkt is zo'n plek!

Hier worden 3 prachtige geschakelde woningen nieuw gebouwd. Het zijn ruime, betaalbare én energiezuinige woningen met een authentieke uitstraling en een verrassende indeling. De vriendelijke sfeer van de dorpskern vormt de basis van deze schitterende woonlocatie waar faciliteiten en gemak voor een heerlijke woonomgeving zorgen. Een geweldige plek om te wonen.

Een fantastische woonlocatie in het gezellige centrum van Oldemarkt. Een kleine dorpskern in de gemeente Steenwijkerland in de provincie Overijssel te midden van drie verschillende en unieke landschapstypen; zuidwaarts ligt Nationaal Park Weerribben-Wieden, het grootste aaneengesloten moerasgebied van Noordwest Europa. Westelijk, het prachtige coulisselandschap met mooie oude houtwallen en ten noorden van Oldemarkt wandelt of fietst u door het veenweidegebied van het grensriviertje de Linde.

Naast deze rustige ligging is de bereikbaarheid groot. Door de uitstekende verbinding met de Randstad bent u binnen anderhalf uur in steden als Utrecht en Amsterdam. Een rit naar Leeuwarden kost u slechts 45 minuten en met een uur bevindt u zich in hartje Groningen. Tevens vind u in Oldemarkt voorzieningen zoals scholen, busverbindingen, huisartsen, supermarkten en een bibliotheek. Dat is fijn wonen... voor nu en in de toekomst.

De woningen zijn drempelvrij, stijlvol ingericht en kennen een huiselijke sfeer waardoor jong en oud zich meteen thuis voelt. De woningen zijn zowel straat als tuingericht, dat wil zeggen dat u zelf bepaald of u de ontmoeting van de straat of de rustgevende tuin wenst te zien. De sfeervolle kamer loopt over in een open keuken. De berging met aansluiting voor een wasmachine en droger bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Op de verdieping bevind zich een lichte hal, een moderne badkamer en 3 mooie slaapkamers.

De woningen zijn allen uit te breiden en met 1.20 meter te verlengen naar achteren waardoor er een ruimere keuken of woonkamer ontstaat. Het wonen in deze authentieke woning betekent voor u wonen met optimaal comfort. U investeert met deze woning in maximaal woonplezier voor nu én voor in de toekomst. Parkeergelegenheid bevindt zich achter de tuinen van de woningen op gezamenlijke grond. Wel zo veilig en gemakkelijk.

Naast het feit dat de woningen zijn voorzien van vele gemakken en de nieuwste trends zijn ook de materialen van hoogwaardige kwaliteit. Er is gekozen voor duurzame materialen welke worden toegepast bij o.a. de kozijnen en isolatie materialen. Het is een bouwwijze die goed is voor mens en milieu, voor nu en in de toekomst.

Prijzen:
- Bouwnummer 01 Oppervlak 216m2 Koopsom € 239.000 v.o.n.
- Bouwnummer 02 Oppervlak 177m2 Koopsom € 234.000 v.o.n.
- Bouwnummer 03 Oppervlak 437m2 Koopsom € 248.000 v.o.n.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
zonnepanelen

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
warmtepomp

Kadastrale gegevens

Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object