Bent u op zoek naar uw droomwoning? Maar weet u niet waar u moet beginnen of hoe u het best kan aanpakken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van de aankoop van woningen. Wij kennen de markt en kunnen u kosten besparen door u met raad en daad bij te staan bij het vinden van uw nieuwe woning. En uiteraard bij het complexe proces dat vooraf gaat aan de uiteindelijke aankoop. Bedenk goed dat een verkopend makelaar de belangen behartigt van de verkoper en dus niet van de aankoper.

Wat wij als aankopend makelaar voor u kunnen betekenen:

 • Samen met u uw woonwensen in kaart brengen
 • U helpen uw droomhuis te vinden
 • U begeleiden bij een bezichtiging
 • Nader onderzoek doen op eventuele kritische punten
 • De prijsonderhandelingen doen
 • Uw nieuwe huis taxeren
 • U bijstaan met juridisch advies
 • Het contact met de notaris regelen
 • Zorgen voor een stipte en goede oplevering
 • En niet te vergeten: nazorg

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor het gehele traject, van zoekopdracht tot overdracht, of slechts voor enkele onderdelen. En daarmee houdt het niet op. Ook na oplevering kun u met vragen en problemen bij ons terecht. Kortom: Met een makelaar staat u als koper van een huis een stuk sterker. We staan met plezier voor u klaar!

Tips voor de aankoop van een woning.

Wat komt er allemaal bij het kopen van een huis kijken? Hieronder vindt u nog een paar praktische tips.

 1. Voorkom een miskoop 
  De onafhankelijke en nuchtere inbreng van UNICUS Makelaardij kan u onschatbare diensten bewijzen. Wij behoeden u voor een foute aankoop of te veel betalen. Waarschuwen u voor de risico's, want u bent het beste gebaat bij een huis dat blijvend goed in de markt ligt. Een makelaar heeft daar kijk op.
 2. Geef een zoekopdracht 
  Het is vrijwel onmogelijk in de gaten te houden welke woningen te koop komen. Maar voor ons is dat juist ons werk. Geef ons daarom een zoekopdracht. U geeft aan ons uw wensen en eisen door en aan de hand van deze gegevens gaan wij voor u op zoek.
 3. Vind dat ene huis op maat 
  Wij maken bij het zoeken gebruik van moderne methoden waarmee uw wensen en eisen via de computer worden vergeleken met het aanbod. Hierdoor kan de zoektocht heel efficiënt verlopen. Er gaat geen tijd verloren aan mogelijkheden die achteraf toch niet haalbaar zijn. En de kans dat u een huis op maat over het hoofd ziet, is zeer gering.
 4. Kies voor zekerheid 
  Natuurlijk kunt u ervoor kiezen toch zelf een huis te zoeken. Maar als u dat gevonden hebt, wat dan? Wat dacht u van de hele rompslomp om de aankoop? Van de onderhandelingen over de prijs? Wat is een optie? Is het huis de vraagprijs wel waard? Wij kunnen u daarbij helpen, bijvoorbeeld ook met het taxeren van de door u beoogde woning.
 5. Kies voor veiligheid 
  Wij loodsen u efficiënt door alle perikelen rond de aankoop. Dat is een veilig idee. Het gaat per slot van rekening altijd om een aanzienlijk bedrag én een grote stap in uw leven.