Zoals u weet is uw woning vanaf het water nog mooier om te zien. Vandaar dat wij, als enige makelaar in de wijde omgeving, de varende makelaar in het leven hebben geroepen. Geef en gun uw woning een grote voorsprong op de woningmarkt!

Wilt u uw woning aan het water in natuurgebied “De Weerribben”, “De Wieden” of “De Rottige Meenthe” verkopen? Wij varen vanuit Ossenzijl met een open boot de potentiële koper naar uw woning.
Ook als uw woning niet direct aan het water staat, kunnen wij de potentiële koper meenemen in onze UNICUS boot voor een unieke kennismaking met de mooiste natuurgebieden van Nederland. De rust en ruimte die deze natuurgebieden te bieden hebben, is de reden dat veel mensen uit andere delen van Nederland hier een huis kopen.

Bent u geïnteresseerd in deze manier van verkopen van uw woning, bel voor verdere uitleg over deze UNIEKE manier om uw woning in de markt te zetten en voor een eventuele gratis waardebepaling.

Vanwege de geringe diepgang van de UNICUS boot (een Aluva 500) is het mogelijk om zelfs de laagste bruggen te passeren waardoor de bereikbaarheid van het gebied optimaal is. Ons werkterrein omvat het volledige gebied tussen Echtenerbrug en Zwartsluis.
De varende makelaar UNICUS is mede mogelijk gemaakt door jachthaven Vri-on Yachts BV in Ossenzijl en door Van Vulpenboats in Blokzijl.