Uw makelaardij voor Oldemarkt en omstreken!

Unicus Makelaardij in Oldemarkt is een actief makelaarskantoor dat service hoog in het vaandel heeft staan.Unicus Makelaardij heeft zich gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van woningen, alsmede in het verrichten van taxaties. Als enige makelaar in de wijde omgeving hebben wij de varende makelaar in het leven geroepen. Uw woning is vanaf het water veel aantrekkelijker om te zien. Hierdoor heeft uw woning een voorsprong op de woningmarkt.

Door meedenken en een actieve, klantvriendelijke houding innemen, streven wij optimale resultaten na. Dat wil zeggen: een vlotte verkoop en een goede opbrengst van uw woning. Unicus Makelaardij neemt het standpunt in dat een woning alleen vlot en voor een goede prijs verkocht kan worden als er vertrouwen is tussen de opdrachtgever en de makelaar. Dit vertrouwen is gebaseerd op heldere en duidelijke afspraken en het nakomen hiervan. Dit vereist eerlijk handelen en een no-nonsense aanpak. Omdat ook wij baat hebben bij een succesvolle transactie, lopen uw en onze belangen parallel. En dat merkt u!!!!

Unicus Makelaardij is lid van de branchevereniging VBO. Dit is een actieve branchevereniging waarbinnen het lidmaatschap alleen openstaat voor gediplomeerde makelaars. Dit VBO lidmaatschap is voor de consument een waarborg voor een goede kwaliteit en voor bekwaamheid van de makelaar. Het VBO lidmaatschap biedt voor u als opdrachtgever optimale zekerheid dat u met een betrouwbare partner te maken heeft.

Neem contact op