Woning aankopen? Wij regelen de aankoop!

Bent u op zoek naar uw droomwoning maar weet u niet waar u moet beginnen met zoeken of hoe u dit moet aanpakken? Neem contact met ons op! Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden bij de aankoop van woningen. Wij kennen de markt en kunnen u kosten besparen door u met raad en daad bij te staan bij het vinden van uw nieuwe woning. En uiteraard assisteren wij u bij het complexe proces dat vooraf gaat aan de uiteindelijke aankoop. Bedenk goed dat een verkopend makelaar de belangen behartigt van de verkoper en dus niet die van de koper.

Wat kunnen wij als aankopend makelaar voor u betekenen?

  • Samen met u uw woonwensen in kaart brengen;
  • U helpen uw droomhuis te vinden;
  • U begeleiden bij een bezichtiging;
  • Nader onderzoek doen op eventuele kritische punten;
  • De prijsonderhandelingen doen;
  • U bijstaan met juridisch advies;
  • Het contact met de notaris regelen;
  • Zorgen voor een stipte en goede oplevering;
  • Niet te vergeten: nazorg.

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor het gehele traject, van zoekopdracht tot overdracht, of slechts voor enkele onderdelen hiervan. Hier stopt het proces niet. Ook na de oplevering kunt u met vragen en problemen bij ons terecht. Kortom: Met een makelaar staat u als koper van een huis een stuk sterker. Wij staan met plezier voor u klaar!

Tips voor de aankoop van een woning.

Welke aspecten komt u tegen bij het kopen van een huis? Hieronder vindt u nog een paar praktische tips.

1. Voorkom een miskoop

De onafhankelijke en nuchtere inbreng van Unicus Makelaardij kan voor u van onschatbare waarde zijn. Wij behoeden u voor een foute aankoop of voor onnodige kosten. We waarschuwen u voor risico's, want u bent gebaat bij een huis dat blijvend goed in de markt ligt. Een makelaar heeft hier verstand van.

2. Geef een zoekopdracht

Het is voor u vrijwel onmogelijk in de gaten te houden welke woningen te koop komen. Wij zijn hierin juist gespecialiseerd. Geef ons daarom een zoekopdracht. U geeft ons uw wensen en eisen door en aan de hand van deze gegevens gaan wij voor u op zoek.

3. Vind dat ene huis op maat

Wij maken bij het zoeken gebruik van moderne methoden waarmee uw wensen en eisen via de computer worden vergeleken met het aanbod. Hierdoor kan de zoektocht heel efficiënt verlopen. Er gaat geen tijd verloren aan mogelijkheden die achteraf toch niet haalbaar zijn. En de kans dat er een huis op maat over het hoofd wordt gezien, is zeer gering.

4. Kies voor zekerheid

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen toch zelf een huis te zoeken. Maar mocht u een huis gevonden hebben, hoe dan verder? Wat dacht u van het hele proces bij de aankoop? Van de onderhandelingen over de prijs? Wat is een optie? Is het huis de vraagprijs wel waard? Het antwoord op al deze vragen kunnen wij u geven!

5. Kies voor veiligheid

Wij loodsen u efficiënt door alle perikelen rond de aankoop van een woning. Dit is een veilig idee. Het gaat per slot van rekening bij de aankoop van een huis om een aanzienlijk bedrag én een grote stap in uw leven.

Neem contact op