Vorige | Volgende

Telwal bouwnummer 27 0 ong OLDEMARKT

Vraagprijs vanaf € 247.500 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

De prijzen zijn vanaf en ondervoorbehoud, afhankelijk van de perceelgrootte en varianten.

Watersport- en natuur liefhebbers opgelet!!
Pak uw kans.

In woon- en waterwijk “Het Mallegat” worden een 12-tal geschakelde twee-onder-één-kapwoningen gebouwd, die aan het water zijn gelegen en beschikken over een tuin met mogelijkheid voor een aanlegsteiger. De woningen beschikken op de begane grond over een ruime woonkamer voorzien van glas over de volle hoogte, keukenruimte, garage, slaapkamer en badkamer. Op de verdieping is een nader in te delen ruimte. De woningen zijn flexibel indeelbaar waardoor er diverse mogelijkheden.

Begane grond
Entree/hal met meterkast, toilet en trapopgang, slaapkamer (ca.13m²), badkamer (ca.6m²). De woonkamer (ca.35m²) is voorzien van twee glaspuien met deur naar de tuin en uitzicht op het water. De keuken (ca.7m²) ligt aan de voorzijde met uitzicht over de weg en het groen. De garage (ca.15m²) is bereikbaar via voor- en achterzijde

Er zijn twee varianten mogelijk.

Variant A: in plaats van de badkamer kan de bijkeuken of berging gerealiseerd worden.
De slaapkamer aan de voorzijde kan als werkruimte gebruikt worden. Tussen de garage en de keuken kan een deur geplaatst worden.

Variant B: ook is het mogelijk om een grotere woonkamer te maken. Onder de trap kan een trapkast worden gerealiseerd.

Eerste verdieping
Een nader in te delen ruimte (ca.48m²) met opstelling CV-toestel.

Hier zijn ook twee varianten mogelijk.

Variant A: overloop en twee slaapkamers. Ook kan hier een (tweede) badkamer gerealiseerd worden.

Variant B: overloop en drie slaapkamers. Ook hier kan een (tweede) badkamer worden gerealiseerd mogelijkheden.

De zonnige tuin is gelegen aan het water en beschikt over een mogelijkheid tot het plaatsen van een aanlegsteiger voor een boot.

In het kort een prachtige twee-onder-één-kapwoning met diverse mogelijkheden op de mooiste plek van Oldemarkt, aan bevaarbaar water. De Overijsselse en Friese meren, de Weerribben en de Wieden ontdekken met de boot of in de winter op de schaats vanaf uw eigen tuin.

Oldemarkt

Oldemarkt telt ca.2600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter met een bebouwing die hoofdzakelijk bestaat uit woningen in twee bouwlagen en een dwarskap. De horizon wordt derhalve voornamelijk bepaald door de twee kerken. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten.

Ondanks het eerder genoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik. In de Hoofdstraat vindt u winkels en horecavoorzieningen. Oldemarkt fungeert binnen de gemeente Steenwijkerland als centrumdorp. Bovendien kent het dorp een bloeiend verenigingsleven.

Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving het ongeveer 3000 ha grote natuurgebied Nationaal Park "De Weerribben", waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is onlangs uitgeroepen tot het mooiste plekje van Nederland.

De Friese en Overijsselse meren zijn zowel over de weg als over het water gemakkelijk bereikbaar. Het Mallegat, het water waar het woon- en waterpark aan ligt en zijn naam aan ontleent, vormt hierbij de onmisbare schakel in de verbinding tussen Oldemarkt en de Friese en Overijsselse meren. Het Mallegat is in vroegere jaren gegraven voor de aan- en afvoer van landbouwproducten die werden verhandeld op de markt in Oldemarkt. Dit water met voldoende diepgang en rietoevers mondt in het dorp uit in een jachthaven.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Geschakelde 2/1 kapwoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2012
Daktype
lessenaardak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
110 m²
Overige inpandige ruimte
15 m²
Inhoud
300 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Isolatie
dubbel glas, vloerisolatie, muurisolatie, dakisolatie
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan water
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Telwal bouwnummer 27 0 ong OLDEMARKT

naar Telwal bouwnummer 27 0 ong OLDEMARKT
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object