Vorige | Volgende

Opdijk 0 ong OSSENZIJL

Vraagprijs excl. BTW € 325.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Wonen en werken aan het water? Ruime kavel, groot 3.145m², met eigen haven, gelegen aan de doorgaande vaarwater tussen de Friese en Overijsselse meren.

Op de kavel kunt u een bedrijfsruimte in combinatie met woonruimte realiseren.

Het dorpje Ossenzijl valt onder de gemeente Steenwijkerland en is gelegen in de Kop van Overijssel aan de noordkant van het natuurgebied De Weerribben. De naam van het dorp is ontleend aan de familie Osse die een sluis (=zijl) beheerde. De sluis wordt niet meer gebruikt, maar nog steeds is de Kalenbergergracht een belangrijke doorgaande scheepvaartroute, maar dan nu voor de pleziervaart van en naar de Overijsselse en Friese meren.

Ossenzijl ligt aan de rand van het Nationaal Park de Weerribben. Een uniek park waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen en varen. Niet voor niets is dit gebied een aantal jaar geleden uitgeroepen tot mooiste plekje van Nederland.

Ossenzijl is zowel via het water als de weg (A32/A6) goed bereikbaar. Het ligt ongeveer 60 autominuten van de randstad, 15 autominuten van Steenwijk en Wolvega en enkele autominuten van Oldemarkt. Oldemarkt heeft een centrumfunctie voor de omgeving. Hier vindt u een goed winkelaanbod en tevens tal van voorzieningen op het gebied van cultuur en sport.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
3145 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oldemarkt
Sectie
E
Perceel
3828
Oppervlakte
3145 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Opdijk 0 ong OSSENZIJL

naar Opdijk 0 ong OSSENZIJL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object