Vorige | Volgende

Kruisstraat 25 OLDEMARKT

Vraagprijs € 49.500 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

In de Kruisstraat in Oldemarkt gelegen vrijstaande garage. Het pand, nu gesplitst in twee gedeelten, heeft een oppervlak van ca.73m² en een inhoud van ca.250m³. Achter het pand bevindt zich een tuin. Het pand staat op een kavel van 279m².

Bent u bij deze garage op zoek naar een gezellige woning? Kijk dan bij de presentatie van Kruisstraat 21 te Oldemarkt.

Begane grond
De begane grond bestaat uit twee gedeelten. Gedeelte 1 (ca.33m²) met betonnenvloer, grote openslaande deuren, elektra en een nokhoogte van ca.5 meter, door deze hoogte is het ideaal om hier bijv. uw caravan te stallen. Gedeelte 2 (ca.40m²) beschikt over een betonnenvloer, elektra, tuindeur, schouw en kanteldeur.

Eerste verdieping
De bergruimte met een hoogte van ca.2,50 meter is middels een losse trap te bereiken.

Tuin
De tuin is gelegen achter het pand en kunt u naar eigen inzicht inrichten.

Bijzonderheden:
- het betreft een vrijstaande garage;
- het pand bestaat uit twee gedeelten (ca.33m² en 40m²);
- het pand is gelegen op een kavel van 279m².

Oldemarkt

Oldemarkt telt ca. 2600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter met een bebouwing die hoofdzakelijk bestaat uit woningen in twee bouwlagen en een dwarskap. De horizon wordt derhalve voornamelijk bepaald door de twee kerken. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten.

Ondanks het eerder genoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik. In de Hoofdstraat vindt u winkels en horecavoorzieningen. Oldemarkt fungeert binnen de gemeente Steenwijkerland als centrumdorp. Bovendien kent het dorp een bloeiend verenigingsleven.

Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving het ongeveer 3000 ha grote natuurgebied Nationaal Park "De Weerribben", waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen. Dit gebied is onlangs uitgeroepen tot het mooiste plekje van Nederland.

De Friese en Overijsselse meren zijn zowel over de weg als over het water gemakkelijk bereikbaar. Het Mallegat, het water waar het woon- en waterpark aan ligt en zijn naam aan ontleent, vormt hierbij de onmisbare schakel in de verbinding tussen Oldemarkt en de Friese en Overijsselse meren. Het Mallegat is in vroegere jaren gegraven voor de aan- en afvoer van landbouwproducten die werden verhandeld op de markt in Oldemarkt. Dit water met voldoende diepgang en rietoevers mondt in het dorp uit in een jachthaven.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935

Oppervlakten en inhoud

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
OLDEMARKT
Sectie
H
Perceel
152
Oppervlakte
230 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
OLDEMARKT
Sectie
H
Perceel
1088
Oppervlakte
49 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart

Deel dit object