Vorige | Volgende

Dwarsveld 7 OLDEMARKT

Bewaar object
Deze woning is onlangs verkocht

Omschrijving

OP PRACHTIGE LOCATIE GELEGEN JACHTHAVEN MET BEDRIJFSHAL EN WINKEL!
Eigen vermogen bij deze haven is minder belangrijk, eigenaar is genegen koper een hypotheek te verlenen. Aanbetaling is gewenst (vraag naar de voorwaarden).

Op het bedrijventerrein van Oldemarkt gelegen jachthaven met bedrijfshal. De bedrijfshal beschikt o.a. over een winkel, kantoor, werkplaats en toiletgroep. Het geheel is gelegen op een perceel van 10.490m².

Indeling bedrijfshal: Entree, winkel (ca.33m²) met meterkast, vloerbedekking, gevelkachel, veel lichtinval en toonbank. Middels klapdeurtjes wordt het kantoor (ca.14m²) bereikt, voorzien van pantry, toilet en prachtig uitzicht op de jachthaven. De werkplaats (ca.17m²) beschikt over een betonnenvloer en schuifdeur naar de open ruimte (ca.409m²) waar werkzaamheden aan de boten kunnen plaatsvinden. De ruimte beschikt over een klinkervloer, tuindeur en roldeur. Middels deze ruimte wordt de verfruimte (ca.74m²) en toiletruimte (ca.9m²) bereikt, hierin bevindt zich een toilet en douche met wastafel. De toiletruimte is ook via buiten te bereiken.

Het terrein biedt plaats voor buitenstalling, heeft voldoende parkeergelegenheid, een betonnen botenhellingbaan, dieselolie verkooppunt en middels een keurig aangelegd pad wordt de jachthaven bereikt. De jachthaven is voorzien van 91 ligplaatsen, waarvan 15 plaatsen van 6 meter, 68 plaatsen van 10 meter en 8 plaatsen van 12 meter. Per vier ligplaatsen is elektriciteit aanwezig. Tevens is er een mobiele 'Van Keulen' toilet- /doucheunit met een herenruimte, damesruimte en meterkast met badgeiser.

Bijzonderheden:
- de jachthaven met bedrijfshal is gelegen op een prachtige locatie;
- de bedrijfshal is gebouwd in 1993;
- de jachthaven is aangelegd in 1996;
- de winkel wordt verwarmd middels een gevelkachel;
- de verfruimte wordt verwarmd middels CV;
- zowel in de bedrijfshal als buiten bevindt zich een toiletruimte;
- de jachthaven heeft in totaal 91 ligplaatsen;
- de jachthaven is per vier ligplaatsen voorzien van elektriciteit en water;
- het buitenterrein is voorzien van voldoende parkeergelegenheid;
- het buitenterrein is voorzien van een betonnen botenhellingbaan;
- het buitenterrein is voorzien van een diesel verkooppunt.

Oldemarkt

Oldemarkt, ligt in de Kop van Overijssel, en was al bekend aan het einde van de 14e eeuw om zijn boter- en biggenmarkten, de plaatsnaam stamt dan ook logischerwijs af van 'Oude Markt'. Het is een bloeiende plaats met een gezellig winkelbestand, prachtige gebouwen, gevels en een hervormde kerk uit de 15e eeuw. Jaarlijks wordt er op Hemelvaartsdag de door tienduizenden bezoekers bezochte Lambertusmarkt gehouden en in juli zijn er op de vrijdagen de gezellige Weerribbenmarkten.

Oldemarkt ligt op korte afstand van de A32, tussen Meppel en Heerenveen en heeft via Ossenzijl/Kuinre een korte verbinding met de A50/A6 (Emmeloord - Lelystad - Amsterdam).
Oldemarkt heeft compleet winkelaanbod, bankfaciliteiten, een dokterspost, openbaar vervoer, bed- en breakfast, campings, jachthavens en aftank- en reparatie faciliteiten voor auto's, tweewielers en jachten. Ook kan Oldemarkt bogen op enkele fraaie, historische gebouwen en gevels, zoals het oude Veerhuis aan het eind van het Mallegat, de hervormde kerk, gebouwd aan het begin van de 15e eeuw en een prachtige RK-kerk.

Via het riviertje de Linde en het Mallegat kan de recreatievaart de gerestaureerde haven van Oldemarkt aandoen. Vroeger was deze haven, aan de rand van het centrum, belangrijk voor de afvoer van boter en turf uit de omgeving. Via het Mallegat en de Linde is men op 20 minuten vaarafstand verbonden met de langste staande-mast-route van Nederland, op ruim 1 uur varen van het Friese merengebied en via het Overijsselse merengebied is het IJsselmeer goed bereikbaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Overig object
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
10.490 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
IJSSELHAM
Sectie
S
Perceel
564
Oppervlakte
4125 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
IJSSELHAM
Sectie
S
Perceel
641
Oppervlakte
5655 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
IJSSELHAM
Sectie
S
Perceel
643
Oppervlakte
710 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object